GOUDLOKJE - FLEXIBELE KINDEROPVANG DOOR EEN GASTOUDER IN TETERINGEN

Mijn standaard werktijden zijn vanaf 6:30 – 19:00 uur. Daarbuiten in overleg.

Mijn naam is Anja en ik ben een lieve, vrolijke en flexibele gastouder. Ik verzorg al  meer dan 20 jaar kinderopvang en doe dat met heel veel plezier. Ik heb ervaring met kinderen vanaf babyleeftijd tot 12 jaar, van voltijds tot naschools. In mijn huidige groep pas ik op kinderen variërend van 3 maanden tot 10 jaar.

Ik verzorg de kinderopvang bij mij thuis in Teteringen. Ook makkelijk bereikbaar vanuit Breda, Dorst en Oosterhout.

Ik heb de benodigde papieren waaronder Sociaal Pedagogisch Werker, EHBO en kinderreanimatie. Daarbij heb ik ervaring opgedaan met kinderen die ADHD of ODD hebben. 

Mijn huis voldoet aan alle veiligheidsnormen van de GGD zoals bijvoorbeeld rookmelders en (trap)hekjes. Ik ben een geregistreerde gastouder . Ik sta bij de gemeente en bij de kamer van koophandel ingeschreven. Dat betekent dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag van de belasting.

Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht:

Mijn doel is dat kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben wanneer de ouders aan het werk zijn. De persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van het kind staat voorop. Op de dag wordt o.a. geknutseld en voorgelezen. In de tuin is ruim voldoende speelruimte aanwezig. Spelen voor de kinderen is heel belangrijk. Samen of alleen. Er is ruim voldoende speelgoed aanwezig zoals Lego, puzzels,  autootjes enz. Voor de kleintjes tekengerei, klei, Duplo enz. Ook ga ik met de kleintjes regelmatig naar een kinderboerderij of naar een speeltuin.

In huis zijn er geen huisdieren aanwezig en wordt er niet gerookt.

Flexibele werktijden:

Mijn standaard werktijden zijn vanaf 6:30 – 19:00 uur. Daarbuiten in overleg.
Een belangrijke reden voor u kan zijn dat u flexibele opvangtijden verwacht van uw oppas.

  • Als gastouder kan u flexibele werktijden bieden. U hoeft bij mij geen tijden in blokken voor een langere tijd af te nemen.
  • Ik spreek met u de standaard oppastijden af. Afwijkingen hierop kunt u tot een week van te voren nog doorgeven.